Wednesday, 1 June 2011

patut ke?

yuhuuuu...
aku kat opis nie tgh dok termenung dr pagi smpi petang... OMG! sangat bosan! diorg nie x dek ke keje yang bley bagi kat aku ni? BOSAN nyer!! tolong lah bagi aku kerja... anything will do.. photostat pon jadi lah... haih *sigh*!
so, ape yang patut aku lakukan sekarang???
  • patut ke main fb?
  • patut ke main game?
  • or patut ke update blog??
  • patut ke? patut ke?
haha... alang2 aku x buat ape2 sekarang, i choose to update my blog... so, this is it... sile la baca kemerepekkan ku ini... aku boleh jadi x betol kat sini..

p/s: tak ada benda pon aku nak tulis kat sini.. saje je nak update my blog...  *ish bising la keyboard nie... nak type laju2 pon x boleh...* -.-"

No comments:

Post a Comment