Monday, 4 July 2011

birthday~

yay... semalam birthday aku... aku sgt gumbira... walaupun kengkawan aku sume dah balik (which means I didn't get to celebrate my birthday with them) tapi aku tetap happy coz semalam birthday aku... yahuuuuu~ (senyum sampai ke telinga)

tapi nasib baik farah ade... dapat la jugak celebrate birthday yg x brape nak celebrate semalam... and the most important thing is Farah bagi aku macaroons semalam... yay!!! bahagia giler bila dapat macaroons semalam... sedap gila.. al-maklum lah , macaroons dari harrods... kompem2 sedap... THANX FARAH!!! awwww <3

ingat kan farah bagi macaroons je, ghupe nye farah bagi another present... adoii farah... wat pe lah susah2 beli  sume bende tue... malu nye sayaaaa -^__^- (blushing).. owh and Ana, klu kau baca post nie, sila claim your present kat aku... Farah bagi present kat kau jgak... weeeee~~~ hahaha

tapi aku sedey... aku tunggu je die wish kat aku... tapi dia x wish pon... sedey nye T___T... sampai hari ni pon dia x wish lagi... aku tao la semua orang kat uia tue dah balik... tapi wish laaaaaaa... uwaaaaa T__T seday nye... betol la bak kata orang... jangan tunggu kepada benda yang tak pasti... tapi saya pasti dia kawan saya... kenapa dia tak wish kat saya... huk3... nak merajuk la camni... atau pun, masih adakah harapan untuk dia wish kat aku??? tak pelah, aku akan tetap tunggu dia wish kat aku... (owh jangan berharap sangat!)

hari ini aku masuk je office, Puan Intan aka boss garang bagi aku hadiah... wow! owh saya malu... malu nya saya... saya sungguh malu... malu itu sya... awwww~ thank u boss... (tabik spring) tiba2 saya takot... kenapa boss bagi sya hadiah??? boss, saya takot... 

owh owh owh... terima kasih juga kepada Ama n Yaa kerana bagi saya cupcake... sungguh comel... nnt saya makan owkeiii~ sayang nak makan cupcake yang comel itu... kyaaaa!!! XD owh owh owh, juga kepada ayah aku, bagi aku handphone baru~ (heeeee ^___^) mak aku blanje aku makan and abang aku (eh, abang aku???), bagi aku ... hmmmm ... nama benda tu apa ek ... headband? sanggul? entah... tapi aku x pernah nampak benda tue... tapi aku tao benda tu pakai kat kepala... (korg fikir lah)... terima kasih terima kasih!!!

lastly... yay! saya sangat gembira... terima kepada semua kawan2 saya yang wish kat saya... thank you... arigato, kamsahamida, syukran...................... (^___^)