Monday, 6 June 2011

craving!!!

holaaa...
hari ini saya nak cakap pasal yummy cookies from france yang  dah lamaaaaaa sangat mengidam...
yum yum... kalau tengok gambar dia pon dah drooling saliva nie ha... sedap nyerrrr...


sedap kannnn... nama cookies ini adalah french macaroons... sangat sedap n sangat manis... so, kepada yang sakit gigi, anda kena lah betol kan gigi anda dulu...

pernah jugak satu hari nak cuba try testing wat french macaroons nie tp entah ape salah aku, x jadi plak... haha... base die cair n die jadi kembang semangkuk... walau pun x menjadi, tapi taste die still sedap... heeee... first timer mesti lah x jadi kan.. kan.. kan...

cantik x tulisan aku hari nie... memandangkan macaroons ni very colourful in colour, I had to make it colourful too... ade x sape2 yg tao mane nak beli macaroons nie??? plsss... plsss...  hari tue pernah try beli kat OU, tp macaroons die x brape nak best la... nak try tempat lain pon, ade yang x halal.. so, x boleh la beta nak beli... adoiii....

so, kepada sesiapa yang teringin jugak and tao mane2 tempat yang best, sila la ajak beta skali k... beta teringit sangat2 nak makan macaroons ni... sedap nyer!!!!

p/s: air liur meleleh leleh... teehee~  ^__^"

No comments:

Post a Comment