Wednesday, 8 June 2011

suka!!!

tetiba je terdetik hati ku ini untuk tulis post hari ini.... 0.o???
hahaha...

from now onwards, aku nak guna tulisan warna- warni... cantik sikit...  hehehe ^___^

sekarang ini tengah obssessed ngan lagu korea... semenjak dua-menjak nie, aku asyik tengok cerita korea je...  sampai mak aku pon dah marah kat aku... and aku dah jatuh hati ngan actor nie... dia x lah hensem sgt... tapi dia sangat smart... not in terms of his looks, but in terms of his dressing and his hair... tapi kan, rambut dia agak cacat sket dalam cite tue... cam pelik je aku tengok... entah kenape aku suka plak kat dia punya style... ngeee~ *blushing* -^__^-

currently aku tengah dengar lagu MBLAQ - Cry... lagu nie dah lama dah, tapi aku baru download... hehehe... memandangkan aku x ada kerja sekarang nie... aku pon ambil peluang untuk download lagu... ini lah kerja masa lapang aku kat office... (mase lapang ke???)

impian aku nak pergi korea... sekarang tengah simpan duit... nak pergi sana!!! ADA X SAPE2 NAK BWK AKU G SANE??? (sambil menjerit!)... owh and cakap pasal duit, ada ke patut staff nie g masuk kan gaji aku kat bank islam... aku guna bank muamalat la! patut la x dek duit dalam bank aku tue... ish! dah melopong je nie ha... kene tunggu lagi 3 hari... haih~

tapi pape hal pon, hari ini aku nak happy2 je... b'coz hari ni nak kuar makan ngan my babezz aku... yum2... tengah mengosongkan perut ku ini... adeiii lapooo... x sabo nak makan... hik3... so, kt enjoy!!! wait for my next entry... itu pon klu aku rajin... hehehe =)

No comments:

Post a Comment