Saturday, 5 March 2011

oh no!

no!!!
i just got a called from my mom saying that my cuz got admitted in ICU for diabetes. OMG!!!!
sian die... die baru je 11 tahun dah kene diabetes!!!

last week baru je jumpe die. patut la kurus... igt kan die on diet or sumthing. but then, we got to know that she's been diagnosed for diabetes. huk3... SEDEY gler... td masok wad ICU rse nak nangis je tgk die x sedar kan diri... terbaring je kat situ... T____T



then around 5pm, my mom got a call saying that die dah sedar dah. Alhamdulillah... lega sket.. nasib baik die dah owkei skrang... risau gler tgk her mom nangis td... sebak gler... ngan aku2 skali nangis td... ngee~

so.......... sementara we all masih sihat, mari lah kt menjaga kesihatan kt... this goes especially to myself... almaklum lah, ske mkn bnde yg tidak2... maen balon je mknn tue... nmpk sedap je nak mkn. nmpk sedap je nak mkn... haih...  =.='

in a conclusion, (wah, dah mcm essay dah nie... ) mari lah kt mkn makanan yg sihat... whoa!!! \^0^/

No comments:

Post a Comment